Гарбузові млинці від Гурманки - PostEat

пошук

Гарбузові млинці від Гурманки

29-03-2021 0

Не кабачковими одними. Гарбуз є класним вуглеводом, додаємо його на обід і насолоджуємося. Я роблю все без глютену, це просто.

 

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. Гарбуз 400 - 500 гр
  2. 2 яйця
  3. 50 гр нутового борошна( можна більше)
  4. 1/2 ч.л. соди
  5. Сіль, орегано

РЕЦЕПТ

  1. Натираємо гарбуз і швидко працюємо з масою.
  2. Додаємо яйця, соду, сіль, орегано.
  3. Вимішуємо з борошном.
  4. Ставимо сковорідку на середній вогонь і всі млинці під кришкою смажимо. Я ще допікаю в духовці десь по 7-10 хв на турбо-грилі( 160 градусів).

Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.

Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA , а також на сайті Школа Гурманкиа окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.

Всім смачного!

 
Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: