Чачаварня - PostEat

пошук

Чачаварня

Вiдчинено

Адрес: Киев, Пушкинская 1-3/5,

Метро: Театральная

Район: Шевченковский

050 941 4131

ПарковкаWiFi

Пн: 11:00 – 23:00

Вт: 11:00 – 23:00

Ср: 11:00 – 23:00

Чт: 11:00 – 23:00

Пт: 11:00 – 23:00

Сб: 11:00 – 23:00

Вс: 11:00 – 23:00

Грузинської кухні забагато не буває. Особливо, якщо у самому закладі готують справжню чачу. Так, головною особливістю закладу є не відкритий мангал або безкінечний вибір грузинського вина, головною місциною є два великі самогонні апарати. Тут гонять класичну домашню чачу і з нею потрібно бути досить обережним, адже інколи її міцність досягає 70 градусів. Класична, фруктова, на травах або цитрусова – оберете фаворита після дегустації. А продегустувати доведеться, адже чачею пригощають у спеціальних ріжках, що поставити на стіл на випивши просто не можливо. Домашню чачу доповнюють страви національної кухні, смажене м’ясо на відкритому вогні, простора атмосфера, що дозволяє усамітнитися.
Заклад зараз працює у тестовому режимі, тому не всі види чачі є у наявності, адже чачаваріння – діло досить делікатне.
Пушкінська 1-3/5, 050 941 41 31
Чача — такий же зразок грузинської культури, як і знамениті марки грузинського вина або страви національної кухні, або грузинське застілля. Попри те, що чача — напій древній, первинним, звичайно ж, було вино, оскільки чача, що відноситься до класу виноградних бренді, переганяється з матеріалу, що залишився від тиску виноградних грон на вино, і з мезги винограду: шкірки, м’якоті, соку, насіння, гребенів і самої грона винограду. Іноді до чачі зараховують і міцні напої, вихідним матеріалом для яких послужили фрукти — мандарини, апельсини, хурма, інжир, тута (шовковиця), алича, кизил та інші.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Tweet

Коментарi