Інклюзивна пекарня Good Bread from Good People запустила краудфандинг для сертифікації - PostEat

пошук

Інклюзивна пекарня Good Bread from Good People запустила краудфандинг для сертифікації
30-06-2020 0 897


Пекарня Good Bread from Good People, де працюють люди з інвалідністю, планує отримати сертифікацію HACCP. Сертифікація дозволить продавати випічку у рітейлі. Заклад просить підтримки у небайдужих, щоб реалізувати цю ідею.

Згідно з дописом на сторінці Good Bread from Good People у фейсбук пекарні вже вдалося зібрати 113 тис. грн через сервіс Patreon. Гроші витратили на ремонт приміщення, встановили кондиціонери, обладнали роздягальні, зони відпочинку тощо. 

Тепер у пекарні поставили нову мету — переобладнати приміщення, щоб отримати сертифікацію HACCP. Для збору коштів розпочато кампанію краудфандингу серед небайдужих.

Далі пряма мова:

«Друзі, зараз ми займаємось дуже важливим питанням. Хочемо отримати державну сертифікацію нашої продукції — це складно, довго і дорого, але ви нам у цьому допомагаєте. За чотири місяці, з моменту, коли ми зробили рахунок на Patreon, наші патрони перевели на наш рахунок 113 тисяч гривень. Ці гроші пішли на ремонт нашої пекарні — ми поставили кондиціонери, зробили зручні роздягальні, організували зону для відпочинку та обіду. Без підтримки патронів ми б не зібрали на це гроші. Щоб отримати сертифікацію, нам потрібно, щоб наше приміщення відповідало цілій низці вимог. Але ми впевнені, що зробимо все — ви нас дуже підтримуєте. Ми хочемо подякувати кожному з наших патронів, а якщо ви ще не підписались на наш Patreon, то робіть це тут: https://www.patreon.com/goodbread Навіть 1$ важливий!».

Фото: Facebook Good Bread from Good People
Вже понад три роки ми розповідаємо вам про світ гастрономії. Будемо вдячні за підтримку на Patreon!

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi