пошук
Гречаний хліб без глютену від Гурманки
Інгредієнти:
- 300 гр зеленої гречки
- 40 гарбузового борошна
- 60 гр нутового борошна (можна 100 гр змеленого кіноа чи рисового без глютену. Грайтеся)
- 2 ст л оцту винного
- 1/2 ч.л соди
- Сіль, спеції
- 4 ст.л оливкової
- Насіння гарбуза, горіхи
- Можна мед
- 1 ст.л псиліуму (можна і без, але так він більш пухкий)
Замочити гречку на години 8-12, можна просто на цілу ніч. Вранці промити, зблендувати і залишити трошки там води.
Додати інше борошно, насіння, горіхи. Перемішати.
Гріємо духовку на 180 гр.
Додаємо соду і гасимо оцтом. Потім псиліум, сіль, спеціі, вкінці оливкову і псиліум. Розмішуємо — готово. Ставимо на 45 хв. Я перевертаю і пропікаю з іншого боку. Круто потім брати скибки і в тостер).
Рецепт підготовлено нашою подругою, блогеркою та колумнисткою Гурманкою для PostEat.
Ще більше рецептів від Гурманки ви можете знайти у неї в Instagram GEYETSOL_GOURMANKA, а також на сайті Школа Гурманки, а окрім того познайомитись з програмою Гурманки Меню на тиждень.
Всім смачного!
Коментарi