пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
31 травня Поштова площа, дуже ймовірно, стане сценою для одного з улюблених київських гастроформатів — Beefeater Food Station.
Дата: 31 травня 2025 року
Локація: Поштова площа, Київ
Години фестивалю: з заходом сонця і без поняття про фінал
Головні герої — гості. А за лаштунками — ті, хто знає, як зробити фуд-пригоду подією літа.
Команда обіцяє, що це буде локація, де велике місто на мить зупиняється, щоб дати простір літній ейфорії: фуд-споти з локальними продуктами, музика на межі інді та електроніки, авторські коктейлі, розмови з шефами й «літо пахне херсонськими томатами,
мазурики-бринзики тануть на язиці, а узвар з медом нагадує дім. І пампухи шепочуть: «візьми ще один».»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ось, що розказала команда про нове відкриття:
«Це не просто місце, де смачно.
Це стан, у якому кожен ковток — за новий спогад,
а кожен трек — як плейлист твого літа.
Бухта Beefeater food station — не точка на мапі.
Це точка входу в настрій «давай ще трохи».
Тут збираються свої. І ти серед них.
Якщо відчуваєш знайомий вайб — не дивно.
Бухта Beefeater food station — нова історія від творців «Вуличної їжі» @vulychnayizha
Ми об’єднали досвід, любов до смаків і бажання зробити для тебе ще одне місце сили в місті».
Формат Beefeater Food Station створений командою легендарного фестивалю @vulychnayizha — команди, яка, серед інших, впливали на гастросцену Києва. Вони привчили любити фудкорти не за «їжу на швидку руку», а за можливість пережити смак — локальний і з душею.
Цього року тут знову зібрали найцікавіших. У меню — соковита їжа з ароматом літа. Розказують, що дивувати гостей планують так:
«Це вечір, коли Поштова перетворюється на берег свободи.
Захід сонця над Дніпром,
Їжа — соковита та свіжа
Пиво — піниться, як прилив
Танці — під шум хвиль».
Beefeater Food Station — планує бути ще однією точкою концентрації київської гастрокультури: тут зустрічатимуться шефи, які ще вчора готували fine dining, а сьогодні печуть фокачу на відкритому повітрі; бармени, які міксують коктейлі під шум хвиль; гастродослідники, фудіз і гурмани, які цінують речі, зроблені з повагою до інгредієнта.
Локація цікава буде всім, хто в гастротемі:
Food Station може стати цікавим місцем для рестораторів і барменів, які шукають натхнення або хочуть побачити, як аудиторія реагує на нові смаки.
Для шефів — нагода познайомитися з локальними виробниками та крафтовими брендами.
Для медіа та гастрокритиків — жива лабораторія сучасної української гастрономії.
Це не точка на мапі. Це стан, у якому кожен ковток — за новий спогад,
а кожен трек — як плейлист твого літа.
Одним словом, якщо ви досі не знаєте, що робити 31 травня — тепер знаєте. Ваше літо починається тут. Будьте на борту.
Фото: Beefeater Food Station
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi