пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Премія «Пальмова Гілка» — нагорода, яка видається за кращу ресторанну концепцію. Її заснував Даніель Мажонш у Франції в 1993 році. Щорічно її вручає авторитетний міжнародний клуб професіоналів ресторанного бізнесу Leaders Club International на чолі з президентом Юргеном Штрассером. В Україні Пальмову Гілку почали видавати з 2016 року.
Критерії для участі в конкурсі «Пальмова Гілка» є:
Фіналісти 2020-2021:
Дату церемонії, на якій буде визначено переможців, оголосять пізніше.
Головна фото: Wine Love
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi