Салат з овочами-гриль та рікоттою, рецепты

пошук

DEFAULT

Салат з овочами-гриль та рікоттою

24-06-2016 0

Салат з овочами-гриль та рікоттою, рецепты

Смачний, свіжий літній салат з ароматом грилю. Сподобається і вегетаріанцям.

 

Інгредієнти прості:

 
  • рукола;
  • баклажан;
  • червоний солодкий перець капі;
  • фіолетова ялтинська цибуля;
  • м’яка рікотта;
  • оливкова олія, густий бальзамічний соус;
  • сіль, перець.
 

Готуємо:

 

Розрізаємо баклажан скибочками вздовж на 4-6 частин;

Кладемо баклажан окремо і щедро солимо, даємо йому полежати і пустити сік, щоб зникла гіркота;

Перець нарізаємо товстими скибочками;

Цибулинку розрізаємо навпіл і лишаємо їй хвостик, щоб вона трималася купи;

Віджимаємо баклажан від соку;

Заправляємо овочі оливковою олією, бальзамічним соусом, солимо та перчимо;

На грилі чи сковорідці-гриль підсмажуємо овочі;

Миємо та просушуємо листочки руколи, викладаємо на тарілку;

Підсмажену цибулину розрізаємо на великі шматки;

Зверху на руколу викладаємо овочі-гриль;

Чайною ложкою робимо з рікотти кульки (як з морозива) і викладаємо їх зверху на салат;

Заправляємо оливковою олією та густим бальзамічним соусом;

 

Готово!

 

Смачного Вам від KULIKCOOK!

http://kulikcook.blogspot.com/

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: