Крамбл - PostEat

пошук

DEFAULT

Крамбл

11-09-2017 0

Рецепт персиково-полуничного крамблу з імбиром та цитрусовим кремом шантільї.

Давид Митько – фіналіст шоу МастерШеф Діти-2 розповість рецепт неймовірно простого десерту, з яким здатна впоратись навіть дитина! Крамбл – це пиріг без основи з тіста, у якому фрукти чи ягоди викладають у форму, посипають пісочною крихтою і запікають в духовці. Щоб приготувати персиково-полуничний крамбл необхідно:

Для пісочної крихти:

  • Фундук підсмажений 50 г
  • Борошно 70 г
  • Масло вершкове 25 г
  • Цукор 50 г

Для фруктової основи:

  • Персик (стиглий) 3-4 шт
  • Полуниця 300 г
  • Свіжий імбир 1 шматочок
  • Цукор 2 столові ложки
  • Вода 2 столові ложки

Для подачі: Збиті солодкі вершки

Tweet

Коментарi

З цiєю стравою дивляться також: