пошук
Андрей Валовой
Автор
пошук
Андрей Валовой
Автор
Що ж таке «концепція ресторану»?
Як на мене, це документ — конституція, який повинен стояти в основі створення ресторану.
На сьогоднішній день в Україні основана кількість закладів ХоРеКи відкриваються без цього життєво необхідного документу.
Чому такий документ є настільки важливий для початку створення готелю, ресторану, шопінг молів, фуд треків і т.д.
Напевно, тому що в його основу повинні лягти принципи майбутнього закладу.
Таким чином, в концепції повинні відображатися наступні аспекти:
Для створення концепції можна скористатися послугами окремих спеціалістів, а можна залучити консалтингову компанію, яка допоможе втілити ваш проект в життя.
Як показує досвід роботи в консалтингу, то ціна такої послуги є достатньо великою, але в тому розумінні треба враховувати той факт, що компетентна компанія не заробляє, а відробляє свій гонорар. Це пов’язано із тим, що компанія чи консультант бере участь в усіх етапах запуску закладу, що дозволяє інвестору не переплачувати за послуги іншим компаніям, а також не переробляти роботу двічі, через те, що десь, на якомусь етапі, чогось не врахували!
З мого досвіду багато компаній по тех. оснащенню, інвентарю, часто густо просто продають неліквід, або те, що їм вигідно, не враховуючи море факторів, а це в свою чергу може коштувати інвестору 30-40% збільшення інвестиційного бюджету закладу.
Ну і напевно варто сказати про третій варіант, це зробити все самотужки але такого я вам радити не можу і не буду!!!
Редакция сайта не несет ответственности за содержание авторского материала. Мнение редакции может отличаться от мнения автора.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi