Травнева вечеря у Citadel Inn Hotel & Resort - PostEat

пошук

Травнева вечеря у Citadel Inn Hotel & Resort
06-06-2018 0 2177


Травнева вечеря у Citadel Inn Hotel & Resort була не тільки очікуваною, а й сповненою приємними новинами та зустрічами. Це була трохи подорож у часі, адже саме у ресторані “Гармата” відбулася перша вечеря проекту 13 Шефів у 2016 році.
Цього року вечерю приймала Маріанна Кінаш. Її “кулінарному перу” належали неповторні страви, які протягом вечора куштували шефи-учасники та гості вечері. Сомельє ресторану Олег Ковалишин підібрав вишукані вина для підкреслення смаків, довершивши еногастрономічне полотно вечора впевненими штрихами. Спершу гості вечері скуштували хрусткий баклажан із пастрамі та кінзою із вином “Sancerre” (Domaine Vacheron). Пікантний суп із молодого буряка з козячим сиром доповнило вино “Riesling” (Famille Helfrich). Копчену свинину на хрусткому чіпсі з поросячої шкіри подали з вином “Shiraz Terre Siciliane” (I Balzi). Судак із цвітною капустою та копченим йогуртом гармонійно збалансувало вино “Escudo Rojo” (Baron Philippe de Rothschild). Качину грудинку з морквяно-цитрусовим кремом підкреслили вином “Piemonte Grignolino” (Fontanafredda). Десерт — тарт із лимоном та морозивом з базиліка і кокоса — з ігристим вином «Perelada» (Dulce cava) завершив вечір солодкими нотами свята.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підсумовуючи вечері, засновник проекту 13 Шефів Андрій Валовий розповів, що на початку травня проект вийшов за межі України та був успішно презентований у рамках гастрономічної вечері в ОАЕ (Дубаї). Президент кулінарної асоціації “Західна Шеф Група” Євген Сушко вручив представнику Асоціації Кондитерів України пам’ятну відзнаку з нагоди підписання Меморандуму про співпрацю між асоціаціями.

Фото: Oksana Sybydko

Автор: Андрей Валовой

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст авторського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки автора.

Подписывайтесь на наши страницы в социальных сетях:

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.


Tweet

Коментарi