пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
20 серпня о 18:00 ресторан Langusta перетвориться на японську гастросцену. Тут відбудеться рідкісне кулінарне дійство: розділ 100-кілограмового блакитного тунця Bluefin за традиційною технікою Go-mai Oroshi. Цей метод вимагає високої точності та багаторічної практики, а в Україні його зможе продемонструвати справжній майстер.
Головний герой вечора: Йошіхіро Фуджівара. Шеф з понад 40-річним досвідом, який працював у США, Мексиці та Європі. Вперше в Україну він приїхав ще у 1998 році, ставши піонером культури суші та передавши свій досвід цілому поколінню українських шефів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Фуджівара-сан має почесне звання Посла доброї волі з поширення японської кухні: офіційне визнання уряду Японії, яке вручають лише найвидатнішим майстрам. Він також є амбасадором японської культури в Україні, а його мережа ресторанів Fujiwara Yoshi скоро відзначатиме 15 років. Це перша в Україні мережа з престижною сертифікацією JETRO.
У цей вечір у Буковелі вперше можна буде побачити, як японський майстер особисто розбирає спеціально виловленого в Іспанії 100-кілограмового тунця Bluefin та подає його гостям на піку свіжості.
Обіцяють справжній гастрономічний перформанс.
Гостям обіцяють:
Вартість квитка — 2500 грн (депозит)
Кількість місць обмежена
Дата: 20.08, початок о 18:00
Бронювання: +380 (97) 203 05 15
Фото: ресторан Langusta
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi