пошук
Партнери
Автор
пошук
Партнери
Автор
14 жовтня в Одесі відбудеться осінній ресторанний форум ProRestoʼ24.
ProRestoʼ24 — платформа для об’єднання професіоналів ресторанного бізнесу України від офіціантів та кухарів до керівників великих ресторанних мереж, задля обміну знаннями, досвідом та надання взаємної підтримки.
На сцені розгортатимуться профільні панельні дискусії з провідними експертами ресторанної галузі, ексозиції від провідних компаній та попапи з відомими одеськими закладами.
Ми поговоримо про маркетинг, маштабування ресторанного бізнесу та сучасні виклики.
Хедлайнери заходу:
— Ольга Мартиновська — кухар та суддя проєкту МайстерШеф, співвласниця та ідеолог першого українського кулінарного додатку «Culinara»
— Ілля Неправда — співзасновник барів MAD Bars House і Hram, власник кафе Cheesecake Family
— Ілля Сьомін – шеф-кухар та співвласник Food Spot, Pie Spot, Thai Spot, Chica Poblana, Спельта
— Міла Черній — співзасновниця та співвласниця бару «Полуночники»
— Артем Кабулахін — переможець Майстер шеф професіонали 4 сезон. Спікер CHEF-CHEF 2024, Young Chef summitШеф кухар проєкту «Culinara»
— Олена Поліщук – тренерка-консультантка, фасилітаторка, менеджерка змін. Наводить лад у процесах, організаційної структурі, ролях, в тому числі менеджменті, сервісі, НАССР
— Сергій Хегай – шеф-кухар та керуючий проєктів Shima та 101.
— Володимир Непийвода – керуючий партнер YOD group Концептолог та ресторатор. Співавтор таких проектів як MAD bars house , HRAM bar, WIN bar
— Євген Комаров — Business developer та юрист юридичної компанії GLOBAL LAW
— Аліса Дунаєвська — маркетолог та партнер компанії ТОКІ : «My Butter», «Три барашка», TOKI HOUSE
Та інші зіркові спікери!
Захід завершиться гастро-нетворкінгом у форматі коктейльної вечірки, де спікери та гості зможуть поспілкуватися під вінілові ритми від DJ Mighty Max.
м. Одеса, Premier Hotel, Академічна 32
Знижка 10% на квитки за промокодом PROPOSTEAT10
Більше подробиць на сайті: https://www.proresto.org
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi