65 викладачів профтехів закінчили етап теоретичного і практичного навчання у кулінарних хабах - PostEat

пошук

65 викладачів профтехів закінчили етап теоретичного і практичного навчання у кулінарних хабах
21-08-2023 0 477


Український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів у Facebook, що 65 викладачів профтехів з 4 областей України закінчили етап теоретичного і практичного навчання у кулінарних хабах.

За його словами, 65 викладачів профтехів з 4 областей (Полтавська, Одеська, Тернопільська і частково Чернівецька) успішного склали іспити. Тепер, щоб закріпити результат і стати сертифікованими тренерами їм треба впровадити цю систему навчання у себе в навчальних закладах. У цьому їм наступні 3 місяці допомагатимуть ментори від команди організаторів проєкту.

“Що це значить? Це значить, що наші тренери почнуть змінювати Україну тут і зараз. Вони почнуть вчити шкільних кухарів у своїх районах і вже з першого вересня — перші Хаби зможуть запрошувати до себе шкільних кухарів на навчання. Це тільки перший такий наш запуск, далі буде більше і буде краще і ми будемо міняти ставлення до їжі так фундаментально, що ви потім скажете “вау, як вони це зробили?”, — написав Євген Клопотенко. 

Він додає, що цей проєкт CultFood реалізує разом з Посольством Швейцарії в Україні та Національною асоціацією громадського харчування.

Читайте також: 

В Івано-Франківську відкрили новий «Сільпо» в язичницькому стилі

«Всі. Свої» запрошує нових учасників на фудкорт

В Одесі з’явиться ще один McDonald’s

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi