В Одесі з'явиться ще один McDonald’s - PostEat

пошук

В Одесі з'явиться ще один McDonald’s
21-08-2023 0 408


В Одесі планують побудувати ще один заклад мережі швидкого харчування McDonald’s. Про це у Facebook повідомив міський голова Одеси Геннадій Труханов.

Зазначається, що мер Одеси Геннадій Труханов провів нараду з директором ТОВ «Енерджі Естейт» Олександром Бурим щодо планів з будівництва закладу мережі McDonald’s на 1 станції Люстдорфської дороги.

Учасники наради обговорили благоустрій території, озеленення та будівництво зручної транспортної розв’язки, об’єкт, який розроблено на основі транспортного моделювання даного перехрестя.

«Коли іноземні компанії  інвестують в Україну — це, без сумніву, гарний знак. Отже, вони впевнені в нашій перемозі. Відкриття ще одного Макдональдсу — це нові робочі місця, податки в місцевий бюджет. Наразі ми повинні врахувати всі нюанси, аби новий об’єкт не заважав дорожньо-транспортному руху складного перехрестя», — написав Геннадій Труханов.

Міський голова Одеси нагадав, що раніше було проведено реконструкцію зони МакДрайву на 5-й станції Великого Фонтану. Нова схема заїзду/виїзду значно розвантажила перехрестя, сьогодні тут практично немає пробок. Зараз проводяться аналогічні роботи щодо реконструкції зони МакДрайву на площі Толбухіна.

Читайте також: 

В Україні запрацювали онлайн-курси з практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти

«Сільпо» закликає українців ділитися мріями про святкування перемоги та наближати її донатами

Вчені створили перший у світі посібник про поєднання вина та квітів

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi