Адам Сендлер любить відвідувати український ресторан Veselka в Нью-Йорку - PostEat

пошук

Адам Сендлер любить відвідувати український ресторан Veselka в Нью-Йорку
29-12-2023 0 718


Найкращий путівник із дослідження США Fifty Grande повідомив, що український ресторан Veselka в Нью-Йорку є один з улюблених закладів американського коміка, актора, музиканта, сценариста та кінопродюсера Адама Сендлера.

Заклад Veselka, який розташований неподалік від Нью-Йоркського університету, часто відвідує Сендлер, адже це його улюблений ресторан в East Village. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Fifty Grande | Travel Magazine (@fiftygrandemag)

«Якщо ви проводите новорічну ніч у Нью-Йорку, ви хочете зробити це місто правильно. Під цим ми маємо на увазі, робити це як Адам Сендлер. Він народився в Брукліні та повернувся до міста студентом Нью-Йоркського університету, а потім як учасник акторського складу «Saturday Night Live». Він наслідує класичні бурхливі настрої Нью-Йорка. Він носить баскетбольні шорти цілий рік. Він їсть солоні огірки на вулиці. Він просто отримує це. Наш письменник попрацював як історик Сендлера і склав список улюблених місць Пісочної людини, починаючи з «Veselka» та «Cozy Soup ‘n’ Burger», – йдеться у повідомленні Fifty Grande.

Додамо, ресторан «Veselka» заснували українці Володимир й Ольга Дармохвали в 1954 роців East Village, Нью-Йорк. Це досі сімейний бізнес, яким керує їхній зять – Джейсон Бірчард. У ресторані готують борщ та інші українські страви.

Photo credits: Instagram fiftygrandemag

Читайте також:

McDonald’s відкрив новий заклад у селі Стоянка на автомагістралі «Київ-Чоп»

Уперше за 50 років у Великій Британії знову продаватимуть вино у «пінтових» пляшках

Євген Клопотенко: Нам треба говорити про захисників Азовсталі й Маріуполя, які 19 місяців у полоні в катів, щоб повернути їх

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi