Арсена Жумаділова призначено гендиректором підприємства «Державний оператор тилу» - PostEat

пошук

Арсена Жумаділова призначено гендиректором підприємства «Державний оператор тилу»
03-11-2023 0 386


30 жовтня Міністр оборони України Рустем Умєров підписав контракт та наказ про призначення Арсена Жумаділова гендиректором ДП «Державний оператор тилу». Про це 1 листопада під час брифінгу в Military Media Centre розповів заступник Міністра оборони Дмитро Кліменков, повідомляє Міністерство оборони України.

У Міноборони пояснюють, що Арсен Жумаділов пройшов усі необхідні перевірки і офіційно став на посаду. Перший напрям, за яким «Державний оператор тилу» забезпечуватиме ЗСУ – харчування. Проведення закупівель заплановане на грудень. Перші поставки очікуються у другому кварталі 2024 року.

Щоб підприємство юридично запрацювало на повну потужність, лишилося, щоб Кабінет Міністрів України підтримав дві постанови, запропоновані Міністерством оборони.

«Щодо однієї постанови, то ми вже очікуємо на позитивне рішення. Друга постанова, я очікую, буде прийнята до 15 листопада. І тоді Державний оператор тилу запрацює на 100%», – сказав Дмитро Кліменков.

Наразі їжу для ЗСУ Міністерство оборони тимчасово закуповує за новими правилами. Вони будуть діяти на перехідний період, поки Державний оператор тилу візьме на себе всі обов’язки для забезпечення потреб Збройних Сил України.

Photo credit: Telegram Міністерство оборони України

Читайте також:

Українські агровиробники отримають мінеральні добрива на весняну посівну

Равіолі у вигляді подушки Укрзалізниці, ностальгічні чебуреки та чай у підстаканниках

У Вроцлаві відкрився перший ресторан сучасної кухні Nai за франшизою родом з України

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi