пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Американська компанія Vollrath випустила безконтактний бар SerVue із самообслуговуванням для подачі охолоджених салатів. Про це повідомляє Foodbev Media.

У SerVue використовуються сенсори для автоматичного розподілу необхідної кількості інгредієнтів з таць. Це його головна відмінність від традиційних салатних барів, у яких інгредієнти лежать у відкритому вигляді та набираються вручну.
Ці сенсори знаходяться на дні кожної таці. Сенсори можуть виявляти наявність під краном миски або тарілки, після чого кран автоматично відкривається і видає необхідний інгредієнт.
За словами компанії, така функціональність дозволяє точніше відміряти кожен інгредієнт, що покращує контроль порцій та скорочує витрати на продукти.
SerVue оснащений подвійними скляними дверима, за якими знаходяться вісім прозорих таць з інгредієнтами. Він обладнаний системою охолодження, що знову ж таки відрізняє його від традиційних салатних барів: у ньому продукт довше залишається свіжим. Таці герметичні та надійно захищають продукти від шкідників та домішок.
Фото: Foodbev Media
Читайте також:
У 2023 році українські аграрії залучили майже ₴37 мільярдів кредитів
Netflix відкриває поп-ап ресторан з популярними стравами зі своїми кулінарними шоу
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi