Будівлю Kyiv Food Market придбала родина міністра-втікача Злочевського - PostEat

пошук

Будівлю Kyiv Food Market придбала родина міністра-втікача Злочевського
18-12-2023 0 447


Родина Миколи Злочевського, міністра екології часів Віктора Януковича, купує бізнес-нерухомість у Києві. Про це повідомляє “Українська Правда”.

На початку 2023 року компанія, яку пізніше офіційно записали на дочок Злочевського, придбала нерухомість, де розташовується популярний ресторан Kyiv Food Market. Це будівля на 1,8 тисячі квадратних метрів та дві ділянки загалом на 0,27 гектарів. Земля належить державі, але вона йде «в комплекті» до нерухомості.

“Співрозмовник УП у сфері нерухомості припускає, що сума угоди може стартувати від 2 тисяч доларів за квадратний метр. Це ринкова вартість. Скільки міг коштувати конкретний «Ринок їжі» – залежить від його прибутковості.

Але якщо орієнтуватись на названі 2 тисячі, то весь Food Market мав обійтись новим власникам у суму від 3,6 мільйона доларів”, — йдеться у повідомленні. 

Окрім цього, у жовтні 2023 “ноунейм” компанія, пов’язана з бізнесом Злочевських, придбала на аукціоні офісний центр на вулиці Різницькій на Печерську. Центр на 3 тисячі квадратних метрів із наповненням з офісного оснащення продали за 200 мільйонів гривень.

Також у власності Злочевських – частина історичної садиби на Сагайдачного, 25, що на Подолі. Ці 5,5 тисячі квадратних метрів продали за 334,9 мільйона гривень.

Photo credits: Facebook Kyiv Food Market 

Читайте також:

У Борисполі відкрилася перша пекарня мережі Lviv Croissants

Heretic — найкращий трав’яний лікер світу за версією IWSC 2021. Новий трофей серед спірітів «Wine Hunters»

Заміський комплекс «Родосвіт»: нова локація для родинного відпочинку біля Києва

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi