Cacao Mill запрошує на смачну виставку інгредієнтів для кондитерів! - PostEat

пошук

Cacao Mill запрошує на смачну виставку інгредієнтів для кондитерів!
21-10-2024 0 107

ПРОМО

Автор


Вже 12 листопада о 10:00 компанія Cacao Mill влаштовує справжнє свято для всіх, хто любить десерти! Виставка стане чудовою можливістю зануритися в світ кондитерських інгредієнтів. Хочете дізнатися більше про тренди і новинки? Тоді вам до нас! Серед наших зірок — бренди Sosa, Valrhona, Crops, Royal Steensma, Caraman та Natra Cacao

Що на вас чекає? 

Величезний вибір інгредієнтів: какао, шоколад, пюре, форми для десертів, цукати, і головне — сучасні текстурні агенти, що допоможуть зробити ваші страви ще більш вишуканими. Всі ці продукти ви зможете побачити, спробувати і навіть понюхати! 

Солодка дегустація Valrhona 

Приготуйтесь до справжньої шоколадної магії! На вас чекає дегустація французського шоколаду Valrhona з професійним шоколатьє. Вона розповість про секрети виготовлення шоколаду та навчить відрізняти справжній шедевр від звичайної плитки. 

Гарячий шоколад? Так, будь ласка! 

Якщо любите шоколадні напої — чекаємо на вас! Ми приготуємо кілька видів гарячого шоколаду, щоб ви змогли оцінити їхні смакові відтінки. Не просто скуштуєте — отримаєте справжнє натхнення для свого меню! 

Майстер-клас Дмитра Дударенко 

А як щодо текстур? Наш бренд-шеф покаже, як створити неймовірно легкі, повітряні або навпаки, насичені креми та муси за допомогою текстурних агентів. Це можливість перетворити будь-який десерт у справжній кулінарний витвір! 

Чому варто прийти? 

Бо на цій виставці ви не тільки дізнаєтеся про новинки, але й зможете спробувати їх на смак. Поговоріть з експертами, отримайте поради та знайдіть інгредієнти, які зроблять ваші десерти неповторними. Це ваша нагода зустрітися з однодумцями, обмінятися ідеями та просто добре провести час! 

Як взяти участь? 

Зареєструватися дуже просто — перейдіть за посиланням і залиште свої контактні дані. Участь безкоштовна, але кількість місць обмежена, тож поспішайте! 

 

РЕЄСТРАЦІЯ НА ПОДІЮ ТУТ

 

Приєднуйтесь до нас 12 листопада і відкрийте для себе новий світ десертних можливостей разом із Cacao Mill! 

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi