пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
У Великій Британії кондитерська компанія Cadbury випустила шоколад Fruitier & Nuttier, який офіційно не входить до категорії High fat sugar salt (скорочено HFSS; категорія, яка позначає продукти з високим вмістом цукру, солі та жирів). Про це повідомляє Grocery gazette.
У новому шоколаді є родзинки, журавлина, смажений мигдаль і лісові горіхи.
Адам Харріс, головний науковий співробітник із технологічного відділу Mondelez International, назвав новий продукт одним із найцікавіших проєктів, над якими він працював. Шоколад особливий тим, що в ньому більше клітковини та білків, ніж у звичайному шоколаді, а цукру та насичених жирів – менше, при цьому смак та текстура не постраждали. Fruitier & Nuttier взагалі не входить до категорії High fat sugar salt.
Шоколад та цукерки під брендом Fruitier & Nuttier почнуть продавати у британських магазинах у березні 2023 року.
Фото: Grocery gazette
Читайте також:
У Києві продають ресторан «Щекавиця»
В Україну завезли небезпечний французький сир
У січні в Україні виготовили понад 8 млн декалітрів пива
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi