Четверта локація кондитерської Honey відкривається на Жилянській - PostEat

пошук

Четверта локація кондитерської Honey відкривається на Жилянській
15-10-2024 0 93


16 жовтня відбудеться офіційне відкриття нової кондитерської Honey в центрі Києва на Жилянській, 25. Олімпійська чемпіонка з України Ярослава Магучіх взяла участь у зйомках для анонсу відкриття нового Honey взяла українська олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх. 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений HONEY (@honey_cafe)

«Іноді ми йдемо до здійснення наших мрій, а іноді — біжимо щосили. Ми мріємо створювати місця сили та вражень. Мріємо, щоб якомога більше людей відкрили в собі цікавість до життя через смаки, сміливість до всього нового — до того, що може збільшити, трансформувати, відкрити можливості й ресурси.

Хочемо показати, що коли страшно, не треба зупинятися страхом. Варто бігти та робити, втілювати свої ідеї, відкривати нові проєкти, створювати більше місць і просторів із власним баченням. Хочеться здійснювати свої мрії і разом ставати сильнішими. Новий Honey — у новому місці, з новим концептом і вічними еклерними цінностями», — описують в анонсі відкриття.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений HONEY (@honey_cafe)

HONEY — це мережа кафе-кондитерських, засновники якої Анна та Станіслав Завертайло. В Києві працює вже три заклади — на Подолі, на Золотих воротах та в ЦУМі — де подають сніданки, випічку та авторські десерти.

Фото: https://www.facebook.com/honeykyiv.com.ua/

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi