Добірка цікавих новин з українського гастропростору від Ігоря Сухомлина - PostEat

пошук

Добірка цікавих новин з українського гастропростору від Ігоря Сухомлина
24-04-2023 0 960


Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що у Відні відкрилась перша українська кулінарія Oma Gourmet від Batoni Group. Це тільки одна з гастрономічних новин, якими Ігор Сухомлин поділився у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.

“Привіт, любі хлопчики й дівчатка, вмощуйтесь та слухайте.

  1. У пана Сьоміна день народження (ред. — 22 квітня). У цю славетну днину замовляємо на телебаченні міста Славутича пісню гурту Брати Гадюкіни «Звьоздочка моя». Вітаємо, любимо, віримо.
  2. Одеський заклад 45 з Катерининської (ще не переменували?) відкриває батьківщина в Дубаї — 45 cafe Dubai. Стас, успіху.
  3. КімКімчі не зупиняється і відкривається вже третій заклад. Тепер у Львові на Вірменській. І це клас, обожню все корейське. Офіціант, всі кімчі за мій рахунок!
  4. У Відні відкрилась перша українська кулінарія Oma Gourmet від Batoni Group. До тієї ж групи входить ресторан Одеса (саме з двома С). Шеф з Грузії. Австріяки, вже заходили на вареники?
  5. На Автостанції прямо зараз качає попап львів’ян з Марева. Гості радіють від бурратіни та піцулі, ми ж радіємо, що є в країні такі ж їбаньки, як ми.
  6. Відійшов у гастрономічний рай Джоан Байен, власник легендарного бара Pinotxo в Барселоні на ринку Бокерія (в народі Хуаніто). Він був одним із символів міста. Десятиліттям зустрічав гостей у своєму метелику з широкою посмішкою. За кілька місяців він вийшов на пенсію у своїх 89 та й пішов. Приклад для нас. Бо словосполучення «тяглість українського ресторанного бізнесу» поки що є оксюмороном. Тому працюємо, наші діти та вони будуть йти далі, як наставляв пан Хуаніто.
  7. Київські РестоПрактики на підході. Вже 11-12 травня. Класний лайнап, як для себе зробив. Тут вам і Сьомін зі Спельтою, і Олександ Собко з Вітачем Бейкері, і Володимир Ярославський з Най і планами по захопленню світу, і Євген Таллєр з Міністерства шаурмі і блискучим маркетингом. Купуйте квитки, маємо тримати себе в гарній формі.
  8. Вчора послухав інтерв’ю Ані Козаченко у підкасті Реве та стогне ресторатор. Записав тучу нові ідеї. Аня, Лейла, Сашко, дякую! Рестораторам в нотатки.
  9. Кіоск з фалафелем від Хасана, до якого стала черга після фільму Міші Кацуріна, демонтували. Чекаємо, коли пан Хасан відкриється в центрі. Ідеально, якщо в районі Золотих.
  10. Тепер наказ — прямо зараз закиньте донат на ЗСУ, бо свинособаки самі собі не вб’ють”, — розповів ресторатор.

Фото: Facebook Igor Sukhomlyn

Читайте також:

Датчик-пластир може виявляти хвороби рослини

У Японії випустять картопляні чипси у вигляді NFT

У Львові збирають підписи, щоб у місті з’явився закапелок Юрія Кульчицького

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi