Легенди світової кухні розкривають секрети: новий випуск на youtube Bon Appétit, де світові шефи діляться секретами профі - PostEat

пошук

Легенди світової кухні розкривають секрети: новий випуск на youtube Bon Appétit, де світові шефи діляться секретами профі
12-08-2025 0 562

На YouTube вийшов новий класний випуск від Bon Appétit, де шефи-зірки проєкту Нетфлікс «Chef’s Table: Legends» (Джеймі Олівер, Томас Келлер, Еліс Вотерс і Хосе Андрес), обговорюють найгостріші запитання про приготування їжі та про ресторанний бізнес, зокрема. Справжній майстер-клас з тонкощів кухні від шефів світового рівня.

У форматі відео вони розбирають теми, які варті уваги і початківців, і гурманів, і професійних шефів. Відео, звісно, додали внизу новини. 

Шефи торкаються корисних тем: від вибору між грилем і плитою для приготування ідеальних бургерів до тонкощів створення хрусткого бекону, секретів, які здаються простими, але впливають на смак і текстуру. Також експерти обговорюють етикет замовлення ступеня прожарки стейка і розвіюють сумніви, чи варто соромитися за замовлення well done.

Окрему увагу приділяють гастрономічним трендам, які популярні у США ( (прим. американці, зокрема, бо видання американське і працює з саме з цією аудторією),  зокрема, пояснюють, чому кошерна сіль здобула таку популярність і в чому її унікальність. Шефи також піднімають тему використання недооцінених частин тварин, (які часто вважаються такими, що не використовуються), але мають величезний потенціал для гастрономічних експериментів і можуть стати справжніми хітами меню.

Однією з ключових тем стала техніка приготування соусів для пасти. Як зробити так, щоб соус дійсно прилипав до макаронів, а не стікав, адже це дрібниця, яка кардинально змінює гастрономічний досвід. Крім того, шефи розповідають про популярність курячих стегон і чому саме цей продукт так цінують і кухарі, і відвідувачі.

Технічні питання теж не залишилися поза увагою: шефи розбирають, чи є аерофритюрниця простою конвекційною піччю або ж це новий рівень кухонної техніки. Вони радять, які базові інструменти мають бути у кожного початківця, а також розкривають, скільки часу потрібно тримати стейк при кімнатній температурі перед приготуванням для оптимального результату.

Важливою темою стала ідентифікація «дуже американських» інгредієнтів і розуміння їхнього впливу на глобальні гастротенденції. Також експерти пояснюють, чому навіть у найкращих мішленівських ресторанах уникають кухонних комбайнів для нарізки цибулі, надаючи перевагу традиційним технікам. 

Все знято у вигляді розмови, простої і невимушеної, жива демонстрація сучасних гастро-реалій, де технології, традиції і інновації співіснують в одному просторі. Для тих, хто працює в ресторанному бізнесі або просто цікавиться тонкощами смаку, цей випуск  цінний інсайт у кулінарні тренди та практики. 

Цікава серія і точно варта уваги не лише як розважальний, але й як освітній ресурс.

Для аудиторії, яка прагне глибше розуміти, як готувати з душею і знанням справи, та для професіоналів, які шукають свіжі ідеї, учасники проєкту «Chef’s Table: Legends» випуску розкажуть багато корисного. 

Дізнавайтеся секрети від світових майстрів кухні і прокачуйте свій гастрономічний скілл. Нам здалось, вам буде класно його подивитись і кайфонути. 

Фото та відео: Bon Appétit

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi