пошук
Сергій Лущик
Автор
пошук
Сергій Лущик
Автор
Будинок моди Gucci відкрив свій новий ресторан у Беверлі-Хіллз. Новий заклад «Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills» на Родео-драйв розташовано на даху лос-анджелеського бутика Gucci. Шеф-кухарем став відомий ресторатор Массімо Боттура (Massimo Bottura), який до цього працював у першому Gucci-ресторані «Osteria Francescana», який відкрився у Флоренції минулої осені.
Разом із собою до нового ресторану у Беверлі-Хіллз Массімо взяв Карима Лопез (Karime López), з якою разом вже працював у «Gucci Osteria» (Флоренція), а також Маттія Агацці (Mattia Agazzi). До речі, Карима Лопез перша шеф-кухарка з Мексики, яка має зірку Мішлен.
Для нового ресторану вони вдруге розробили власне італійське меню з міжнародними акцентами. Але деякі рецепти Боттура взяв з традиційної американської кухні.
Відвідувачі закладу можуть скоштувати тортеліні з кремом із пармезану, салат з їстівними квітами, різні види піци й пасти, а також знаменитий бургер Емілія, який поєднує в собі яловичину з желатином від котехіно. Цікавий факт: бургери подаються лише у рожевих коробках.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
На своїй кухні Массімо використовує натуральні фермерські продукти.
Дизайн інтер’єру нового ресторану має схожий вид як й у Gucci Osteria в Італії. Лише доповнений предметами з власної колекції Gucci Decor: мармуровими столами та плетеними стільцями.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi