Італійський шеф-кухар Массімо Боттура разом з Gucci відкрили ресторан у Беверлі-Хіллз - PostEat

пошук

Італійський шеф-кухар Массімо Боттура разом з Gucci відкрили ресторан у Беверлі-Хіллз
14-02-2020 0 872


Будинок моди Gucci відкрив свій новий ресторан у Беверлі-Хіллз. Новий заклад «Gucci Osteria da Massimo Bottura Beverly Hills» на Родео-драйв розташовано на даху лос-анджелеського бутика Gucci. Шеф-кухарем став відомий ресторатор Массімо Боттура (Massimo Bottura), який до цього працював у першому Gucci-ресторані «Osteria Francescana», який відкрився у Флоренції минулої осені.

Разом із собою до нового ресторану у Беверлі-Хіллз Массімо взяв Карима Лопез (Karime López), з якою разом вже працював у «Gucci Osteria» (Флоренція), а також Маттія Агацці (Mattia Agazzi). До речі, Карима Лопез перша шеф-кухарка з Мексики, яка має зірку Мішлен.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

We are open!! 🖤🖤🖤 what a dream team!! Proud of you guys!! Thanks @massimobottura and @laratgilmore that always take care of their team! @gucciosteria @gucci #LA

Публикация от Karime LMT (@karylmt)


Для нового ресторану вони вдруге розробили власне італійське меню з міжнародними акцентами. Але деякі рецепти Боттура взяв з традиційної американської кухні.

Відвідувачі закладу можуть скоштувати тортеліні з кремом із пармезану, салат з їстівними квітами, різні види піци й пасти, а також знаменитий бургер Емілія, який поєднує в собі яловичину з желатином від котехіно. Цікавий факт: бургери подаються лише у рожевих коробках.

На своїй кухні Массімо використовує натуральні фермерські продукти.

Дизайн інтер’єру нового ресторану має схожий вид як й у Gucci Osteria в Італії. Лише доповнений предметами з власної колекції Gucci Decor: мармуровими столами та плетеними стільцями.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi