пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Команда шеф-кухаря та ресторатора Євгена Клопотенка і співзасновниці компанії “Нова пошта” Інни Поперешнюк може налаштувати кухню і годувати працівників заводів та підприємств. Про це Євген Клопотенко розповів у Facebook.
“Прийдемо, поставимо обладнання, поставимо кухарів і зробимо всім смачно. Ми вже співпрацюємо так з заводом Кохавинка (і це вже наш п’ятий кейс такої співпраці), тож досвід маємо. Ну і ще маємо бажання нести в маси якісну та смачну українську їжу. Тому, якщо хочете, щоб ваших працівників годували смачно та цікаво — вам до нас. Бо замість макаронів і олів’є вони можуть їсти шпундру та спагеті болоньєзе. Повірте, з таким меню працюється значно краще”, — написав він.
Усі, кого зацікавила така пропозиція, можуть писати на пошту: olha.chasovska@gmail.com.
Фото: Facebook Євген Клопотенко
Читайте також:
Ультразвук покращив аромат рожевого вина
Користь і переваги сніданку з граноли
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi