пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Сніданок – найважливіший прийом їжі, який дає заряд енергії на цілий день. Одним із популярних його варіантів у всьому світі рахується гранола. Цей продукт смакує як у сухому вигляді, так і з додаванням молока, йогурту, кефіру, а також ягід, фруктів, горіхів, сухофруктів. Споживання на сніданок граноли не просто економить наш час, але й вважається смачною, поживною та корисною стравою, яка насичує організм поживними елементами, вітамінами та дає йому енергію на увесь день. Про це розповіли експерти компанії «Добродія Фудз».
Традиційно гранола складається з вівсяних пластівців, а для покращення смакових якостей до неї додають мед, патоку, горіхи, сухофрукти та запікають до хрусткого стану. Завдяки меду або патоці, яка карамелізується під впливом високої температури в процесі запікання, гранола має незвичайну хрустку текстуру, аромат і дозволяє зберегти корисні та поживні речовини горіхів і пластівців. Це дозволяє вживати гранолу без додаткового приготування, що підходить для людей, які не мають багато часу для приготування страв, а також тих, хто подорожує.
Гранола має довгий перелік переваг для здоров’я. В ній містить багато вітамінів, мінералів та інших поживних речовин, в тому числі клітковини, натрію, калію, цинку, вітаміну Е, заліза, фосфору, марганцю і т.д.
«Окрім того, що гранола – це смачно і не потребує багато часу для приготування, вона має здатність знижувати рівень холестерину, регулювати процес травлення, поліпшує роботу серця, насичує енергією, запобігає анемії, допомагає знизити кров’яний тиск, підвищує розумову активність, поліпшує стан шкіри», – зазначають у компанії «Добродія Фудз», яка є виробником граноли під ТМ San Granola.
Підводячи висновки, можна зазначити, що споживання граноли позитивно впливає на:
Фото надані компанією «Добродія Фудз»
Читайте також:
У 2022 році українське вино імпортували 49 країн світу
Компанія Campbell випустила безглютенові супи в США
На Київщині горів заміський комплекс відпочинку Queen Country Club
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi