пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Виноку́рня Maker’s Mark випустила новий бурбон Cellar Aged з витримкою понад 10 років. Про це повідомляє Food & Wine.
Вперше ця нова лімітована лінійка витримана довше, ніж шість років, які «традиційний» алкоголь Maker’s Mark проводить на складах компанії. Попри те, що Maker’s Mark планує щороку випускати новий бурбон Cellar Aged, ця дебютна версія є сумішшю 87% з бочок, які витримали 12 років, і 13% з бочок, які витримали 11 років.
«Протягом понад 65 років ми не робили витримку нашого віскі понад десять років», — сказав у заяві Роб Семюелс, виробник віскі у 8-му поколінні та онук засновників Maker’s Mark. «Справа не в тому, що ми в це не вірили; ми просто не знайшли способу зробити це, який не порушив би наше бачення смаку — до цього часу».
Раніше компанія Maker’s Mark ніколи не думала про випуск більш витриманого бурбона, здебільшого через обмеження попереднього процесу витримки. Після того, як бочки зберігалися довше шестирічного стандартного терміну, бурбон усередині набув гострішого та насиченого таніном смаку, який значно відрізнявся від того, що очікували виробники віскі зі своїм стажем від однієї зі своїх запаяних воском пляшок.
Фото: Inside Hook
Читайте також:
Штучний інтелект перетворив бренди швидкого харчування на весільні сукні
Жінка взяла з собою у відпустку цілу валізу дієтичної коли
Ресторан YOY потрапив до двох номінацій ресторанної премії Good Food Middle East Magazine Awards
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi