MICHELIN Guide 2020: список найкращих ресторанів Нью-Йорка - PostEat

пошук

MICHELIN Guide 2020: список найкращих ресторанів Нью-Йорка
28-10-2019 0 1217


Компанія MICHELIN оголосила список рекомендацій найкращих ресторанів Нью-Йорка 2020 року. У цьому списку представлені два нових ресторани категорії «дві зірки» та вісім нових закладів з «однією зіркою».

Цінителям високої кухні давно відоме поняття «мішленівські зірки» — це тризіркова градація від відомого та авторитетного ресторанного гіду MICHELIN з більше ніж віковою історією, відповідно до якої «зірки» присвоюються ресторану або кухарю. Серед критеріїв оцінки закладів багато: і чистота, і шеф-кухар, і свіжість продуктів, і ціни. Три зірки і право знаходиться в «Червоному гіді Мішлена» — заповітна мрія всіх рестораторів.

Серед 76 ресторанів Нью-Йорка, які отримали цього року бажану зірку (або дві, або три), є невелика група новачків — одразу дві зірки отримав ресторан Blue Hill at Stone Barns з популярною зараз концепцією farm-to-table. Цікаво, що з 2012 року перелік тризіркових ресторанів не оновлювався.

Список ресторанів MICHELIN Guide New York City & Westchester County 2020

Three Stars

Chef’s Table at Brooklyn Fare

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 431 West 37th St, New York, NY 10018 (inside Brooklyn Fare market)

Бюджет: $$$

Ціни: дегустаційне меню (без напоїв) —  $362,21

Тип кухні: сучасна японська та французька

Деталі: Ресторан з міксом французької та японської кухонь працює вже 10 років, він завоював шалену популярність за менш ніж три роки. Кухнею керує працює зірковий шеф-кухар Сезар Рамірес (César Ramirez). В єдиній крихітній залі все оформлено в стилі кухонного ультра-мінімалізму: велика кількість полірованих сталевих поверхонь і скла, а також безліч яскравих ламп. У центрі зали — гігантський високий стіл у формі літери «D» на 18 гостей (максимальна кількість місць в ресторані), які сидять на високих стільцях і спостерігають, як шеф-кухар готує для них. Дрес-код ресторану — офіційний діловий одяг, для джентльменів потрібні піджаки. В ресторані просять утриматися від джинсів, кросівок, шльопанок або шортів.

Eleven Madison Park

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 11 Madison Avenue, New York, NY 10010

Бюджет: $$$

Тип кухні: сучасна авторська

Деталі: Інтер’єр ресторану Eleven Madison Park оформлений в стилі ар-деко, на величезних віконних вітражах створені химерні високі квіткові композиції. Шеф-кухар ресторану Даніель Хамм, має безліч почесних нагород — окрім 3 зірок від ресторанного гіда Мішлен, він має 4 зірки від рейтингу New York Times. Особливість закладу — відсутність одиничних страв в меню, в ресторані діють тільки комплексний асортимент з восьми-десяти. Гості також можуть відвідати бар, де пропонують більш скорочене дегустаційне меню, легкі закуски до коктейлю або келиха вина.

Le Bernardin

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 155 W 51st St, New York, NY 10019

Бюджет: $$$ ($93–373).

Ціни: Le Bernardin Tasting Menu (6 страв та кава) — $198 ($293 з вином)

Тип кухні: seafood (рибна)

Деталі: Ресторан Le Bernardin заснований в 1971 році у Парижі подружжям Ле Козе — після смерті рестораном керує Магу Ле Козе. Ресторан в Парижі отримав першу зірку Мішлен у 1976 році, і вже в 1086 відкрився на Манхеттені, в районі Західного Мідтауну. Шеф-кухар ресторану Ерік Ріперт є учнем Гілберта Ле Козе, який продовжує головну філософію ресторану «риба — зірка на тарілці». Шеф-кухар щорічно отримує найвищі оцінки від критиків, йому присуджена вища категорія від експертів ресторанного гіда Мішлен. Ресторанні критики стали називати Еріка Ріперта «генієм в приготуванні рибних страв та делікатесів з морепродуктів». Сьогодні ресторанний комплекс є втіленням американської розкоші і тонкого паризького шарму, основне меню представлено французькою кухнею. У ресторані дотримуються суворого дрес-коду, всі відвідувачі повинні бути в офіційному одязі.

Masa

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 10 Columbus Circle, Time Warner Center, 4th Floor, New York, NY 10019

Бюджет: $$$$

Ціни: дегустаційна вечеря — $595 (без напоїв та податків)

Тип кухні: японська

Деталі: Ресторан Masa — найдорожчий нью-йоркський суші-ресторан, відкритий в 2004 році, сьогодні є володарем 3 зірок від ресторанного гіда Мішлен, 4 зірок за рейтингом газети The New York Times, 5 зірок від редакторів Forbes, а також входить в ТОП-50 кращих ресторанів світу. Маса Такаяма — шеф-кухар зоряного закладу, натхненний ідеями shibui, згідно з якими страви повинні збуджувати людини не тільки своїм смаком, але і ароматом, зовнішнім виглядом і способом подачі. За правила закладу, чайові не приймаються ні у готівковому, ні у безготівковому вигляді.

Per Se

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: 10 Columbus Cir, Fl 4th, New York, NY 10019

Бюджет: $$$

Ціни: Chef’s Tasting Menu – $355

Тип кухні: сучасна авторська

Деталі: Кухня ресторану Per Se є сміливим експериментом шеф-кухаря Томаса Келлера — мікс американської, французької кухонб з великою кількістю середземноморських страв в авторському та мінімалістському стилі. До кожного гостя представлений свій офіціант, особливість ресторану — щоденна зміна меню від шефа, яке складається з 9 страв. Для вегетаріанців створене окреме меню. До страв пропонують обрати вино з великої колекції ресторану, в якій представлено понад 2000 позицій.

Two Stars

Aquavit

Aska

Atera

Atomix (NEW)

Blanca

Blue Hill at Stone Barns (NEW)

Daniel

Gabriel Kreuther

Ichimura at Uchū

Jean-Georges

Jungsik

Ko

L’Atelier de Joël Robuchon

The Modern

One Star

Agern

Ai Fiori

Aldea

Bar Uchū (CLOSED)

Bâtard

Benno (NEW)

Blue Hill

Bouley at Home

Carbone

Casa Enrique

Casa Mono

Caviar Russe

Claro

The Clocktower

Contra

Cote

Crown Shy (NEW)

Del Posto

Estela (NEW)

The Finch

The Four Horsemen (NEW)

Gotham Bar and Grill

Gramercy Tavern

Hirohisa

Jeju Noodle Bar

Jewel Bako

Kajitsu

Kanoyama

Kosaka

L’Appart

Le Coucou

Le Jardinier (NEW)

Marea

Meadosweet

The Musket Room

Nix

Noda

NoMad

Odo (NEW)

Okuda

Oxalis (NEW)

Oxomoco

Peter Luger

The River Café

Satsuki

Sushi Amane

Sushi Ginza Onodera

Sushi Inoue

Sushi Nakazawa

Sushi Noz

Sushi Yasuda

Tempura Matsui

Tuome

Ukiyo (NEW)

Uncle Boons

Wallsé

ZZ’s Clam Bar

Фото: Chef’s Table at Brooklyn FareEleven Madison ParkLe BernardinMasaPer Se

Головна фотографія: Eleven Madison Park

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi