Що щукати: Відерце з написом MILK BAR — ваш новий маяк пломбірної ейфорії
Де: вул. Івасюка, 14Г
Коли: уже відкрито
Авторське морозиво, яке стало частиною міського фольклору, тепер можна знайти і в Оболонському районі — просто на березі Дніпра.
Якщо ви бодай раз куштували морозиво від Milk Bar, ви знаєте: це текстура, температура, післясмак. Це — столичний десертний настрій, упакований у вафельний стаканчик. І ось тепер цей настрій оселився ще й на Оболоні.
Нова точка, де можна поставити літо на паузу і скуштувати морозиво, створене не фабрикою, а людьми.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Ось, що розказали в закладі про новий корнер:
«Ми привезли в новенький корнер все, що ти любиш:
— вітрину з найсмачнішим морозивом
— багато-багато смаків і форм
— любов і обійми в кожній порції».
Ви не пройдете повз. На набережній тепер стоїть велетенське відро морозива з написом MILK BAR — і хоч би як ви поспішали, ваш внутрішній голос обов’язково скаже: «Стій, а морозиво!».
Але головне, звісно, не декор, а вітрина — з різними смаками морозива, від класичного пломбіру до ягідно-сезонних знахідок. Те, чим Milk Bar вибивається з ринку, — це ручна робота і відмова від банального.
Milk Bar давно вже не просто кафе, а ресторан із власним десертним цехом, який дивиться на пломбір як на високий гастрономічний продукт. Саме тому їх морозиво так люблять всі любителі десертів.
І хоча нова точка на Івасюка — це компактний корнер, вона повністю передає філософію Milk Bar: щирість, простота й бездоганна якість.
Для тих, хто втомився від гастрономічного шуму, але все ще хоче справжнього смаку. Для тих, хто розуміє різницю між промисловим морозивом і тим, яке хтось реально варив, збивав, настоював.
У 2024-му році гастросцена Києва нарешті вийшла за межі центру. І поява нового морозивного корнера Milk Bar на Оболоні — тому підтвердження.
Бо іноді все, що потрібно — це просто сісти на лавку з видом на Дніпро. І тримати в руці правильне морозиво.
Фото: Milk Bar
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi