пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Нутриціолог, дієтолог, телеведуча Мирослава Ульяніна розповіла у Facebook, що не рекомендує перекуси. Навпаки, вона вчить формувати таку харчову тарілку, щоб вона насичувала повним складом вітамінно-нутрієнтного складу, і не викликала стрибків інсуліну.
“І що важливо, зараз 90% усіх, з ким працюю, отримують замовлення і легкість, будуючи чисті харчові паузи.
Але на початку буває непросто дотерпіти до обіду/вечері без їжі. Декому це просто складно та незвично. У когось — це період звикання до нового типу харчування. У стресовий період теж буває спокуситися на перекус”, — розповіла вона.
За її словами, щоб зробити перекус не шкідливим, потрібно їсти те, що не спровокує стрибки інсуліну і допоможе протриматися до наступного прийому їжі без зривів на солодке.
Мирослава Ульяніна уточнює, що це можуть бути:
“Всю їжу вчіться їсти у спокійній обстановці та хорошому настрої. Навіть найідеальніший перекус не зможе засвоїтися в умовах підвищеного кортизолу без адекватної кислотності шлункового соку”, — підсумовує дієтолог.
Фото: Facebook Мирослава Ульяніна
Читайте також:
Дмитро Борисов продовжує розповідати про свої перші кроки у ресторанному бізнесі
В Україну завезли отруйний арахіс з Єгипту
На півдні України загинув сомельє з Одеси
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi