Міша Кацурін та Антон Птушкін випустили великий гід їжею Карпат - PostEat

пошук

Міша Кацурін та Антон Птушкін випустили великий гід їжею Карпат
26-12-2023 0 1074


Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін випустили новий великий епізод свого гастрономічного шоу, який присвятили їжі Карпат.

У випуску Птушкін і Кацурін скуштували форель зі скляною скоринкою та рожевим м’ясом, гуцульське фондю із свіжої бринзи та вурди з домашнім хлібом, копчених качок, м’ясо на вишневих гілках і тар-тар з маринованими лисичками та квітками кропу.

“6 ранку. Ми з Антоном на полонині, в будиночку де ватаг Микола робить сир. Прямо в кімнаті горить багаття, все оповите димом, за вікном падає дощ, лають чабанські пси і гуляє пів сотні овець, у кожної на шиї дзвіночок, що дзеленчить в своєму ритмі і своїй тональності. Ця симфонія реально вводить в транс.

Микола вішає над ватрою казан і топить в ньому вершкове масло, копчений будз і овечу бринзу, приносить шмат домашнього теплого хліба і ми у всіх цих запахах і звуках їмо .. гуцульське фондю. Воно має назву фріґа.

Коли ми вже ідемо з полонини, ватаг Микола стає посеред овечої отари і починає .. грати на саксофоні. Ми остовпіли”,розповів про випуск Міша Кацурін.

За його словами, це лише один маленький епізод з їхньої подорожі Карпатами. У випуску таких десять, адже Україна неймовірна.

Photo credit: скриншот

Читайте також:

Poster запускає сервіс для онлайн-чайових

«Ми бачимо свою місію, в тому щоб російський софт не був представлений на українському ринку» – Родіон Єрошек, CEO Poster, про плани компанії на 2024 рік

В Единбурзі знову відкриють кафе, де Джоан Роулінг писала книги про Гаррі Поттера

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi