пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін випустили новий великий епізод свого гастрономічного шоу, який присвятили їжі Карпат.
У випуску Птушкін і Кацурін скуштували форель зі скляною скоринкою та рожевим м’ясом, гуцульське фондю із свіжої бринзи та вурди з домашнім хлібом, копчених качок, м’ясо на вишневих гілках і тар-тар з маринованими лисичками та квітками кропу.
“6 ранку. Ми з Антоном на полонині, в будиночку де ватаг Микола робить сир. Прямо в кімнаті горить багаття, все оповите димом, за вікном падає дощ, лають чабанські пси і гуляє пів сотні овець, у кожної на шиї дзвіночок, що дзеленчить в своєму ритмі і своїй тональності. Ця симфонія реально вводить в транс.
Микола вішає над ватрою казан і топить в ньому вершкове масло, копчений будз і овечу бринзу, приносить шмат домашнього теплого хліба і ми у всіх цих запахах і звуках їмо .. гуцульське фондю. Воно має назву фріґа.
Коли ми вже ідемо з полонини, ватаг Микола стає посеред овечої отари і починає .. грати на саксофоні. Ми остовпіли”, — розповів про випуск Міша Кацурін.
За його словами, це лише один маленький епізод з їхньої подорожі Карпатами. У випуску таких десять, адже Україна неймовірна.
Photo credit: скриншот
Читайте також:
Poster запускає сервіс для онлайн-чайових
В Единбурзі знову відкриють кафе, де Джоан Роулінг писала книги про Гаррі Поттера
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi