На Київщині відкрили парк з кав'ярнею, водоспадами, зонами для фотосесій, відпочинку і розваг - PostEat

пошук

На Київщині відкрили парк з кав'ярнею, водоспадами, зонами для фотосесій, відпочинку і розваг
08-11-2023 0 1393


У селі Віта-Поштова, за 10 кілометрів від Києва, відкрили Eva Park з кав’ярнею, водоспадами, зонами для фотосесій, відпочинку і розваг.

Концепція парку полягає у вільному виборі сценарію для прогулянки. Для цього він увібрав у себе різні стилі ландшафтного дизайну. Північна сторона огортає японською культурою і дозволяє усамітнитися та поринути в роздуми й самопізнання. Західна сторона запрошує прогулятися білосніжною колонадою у французькому стилі та помилуватися її архітектурою й видом на озеро.

У парку є будиночки в англійському стилі, китайський місток, невеличку затишну кав’ярню, арт-об’єкти, кам’яні водоспади та навіть живий куточок з павичами. Загальна площа парку становить понад 25 гектарів.

Де: Звенигородська, 201 А, Віта-Поштова, Київська область.

Графік роботи: щодня з 8:00 — 18:00.

Вартість: вхід у парк зі сторони садового центру безплатний. Відвідування авторського парку з японським садом і водоспадами: дорослі — 500 гривень, діти — безплатно, для військових, пенсіонерів, інвалідів, та багатодітних родин діють пільги. Відвідування івентів і організація фотосесій — за додаткову плату.

Photo credit: Instagram eva_landscape_park

Читайте також:

Євген Синельников розповів про крафтярів Рівненщини у новому випуску на YouTube-каналі «УкрЮтюбПроєкт»

Анна-Євгенія Янченко підписала контракт з Chateau Latour

Міша Кацурін та Антон Птушкін присвятили Дніпру новий епізод свого гастрономічного шоу. А які ваші улюблені заклади в Дніпрі?

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi