На Лівому Березі готується до відкриття фуд-хол “Київ Їжа”: проєкт запрошує операторів - PostEat

пошук

На Лівому Березі готується до відкриття фуд-хол “Київ Їжа”: проєкт запрошує операторів
12-06-2025 0 598


Що: Фуд-хол “Київ Їжа”

Де: просп. Бажана Миколи, 1К (станція метро « Позняки », непарна сторона , ділянка №2)

Паркінг: 42 власних місця на території

Інклюзія: пандуси, ліфти, спецсанвузли 

Інформація щодо участі в проєкті: на Expirenza або в Instagram 

Дуже скоро планують відкриття найбільшого, за словами організаторів, фуд-холу на Лівому березі —  «Київ Їжа», який готується закохати в себе містян. Гастропростір на 5 500 м² вже на фінішній прямій. 

Буде не просто фуд-хол, а культурно-гастрономічний простір з улюбленими закладами міста, локальними бізнесами й фермерами. Тут кожна страва — з характером, кожен оператор — зі своїм унікальним концептом, а атмосфера — як у найкращих public markets світу, тільки з київським акцентом.

Натхненний легендарними фуд-кварталами Європи, проєкт поєднує сучасний дизайн із локальною ідентичністю. «Київ Їжа» — обіцяє стати платформою для експериментів і нових форматів, місцем зустрічі для тих, хто «варить» гастроідеї. Шефи, ресторатори, фермери й маркетологи — кожен додасть свій інгредієнт у цей мікс.

Ось, що розказують про проєкт організатори:

«Київ Їжа — це не просто квадратні метри під оренду. Це місце, де шефи, ресторатори, бізнесмени і креативники збираються, щоб формувати нову гастросцену Лівого.

Тут знайомляться, співпрацюють і створюють смаки, які люблять і обговорюють усім містом».

Отже, очікується жива гастроплатформа, де народжуються колаборації і нові формати. Від стрітфуду до крафтових лавок, від кав’ярень до ресторанів з відкритою кухнею — форматів багато, умови — готові, комунікації підведені, зони вже спроектовані.

Але фішка не тільки в інфраструктурі

Команда “Київ Їжа” «буде говорити» з гастроком’юніті— через Expirenza. Це популярний додаток серед рестораторів, де вже понад 1700 закладів з усієї країни.

Про план дій розказали наступне:

«Для масштабного лончу проєкту, команда знайшла нетипове рішення і придумала як зайти прямо туди, де живе “київське гастро”.  Для цього вона переосмислила найпопулярніший додаток серед рестораторів Expirenza — платформу з екосистемою для українського ресторанного бізнесу, де вже представлено понад 1 700 закладів по всій країні. 

Замість меню зі стравами — перша повноцінна промо сторінка з рендерами, описами площ і форматів, які вже доступні під оренду. Сторінка Київ Їжа на Expirenza створена так, щоб ресторатору було максимально знайомо, зручно і близько».

Промо-кампанію підтримав блогер і комік Повар Даніл. Разом із новим героєм — Їжаком, талісманом фуд-холу — вони в CGI-відео проходять весь Правий берег, щоб знайти й запросити рестораторів на Лівий.

“Київ Їжа” також обіцяє приємні бонуси для перших резидентів. 

Фото: Київ Їжа

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi