Nestle купує контрольний пакет акцій бразильського виробника преміального шоколаду - PostEat

пошук

Nestle купує контрольний пакет акцій бразильського виробника преміального шоколаду
11-09-2023 0 507


Найбільший у світі виробник харчових продуктів Nestle купує контрольний пакет акцій бразильського виробника преміального шоколаду Grupo CRM. Про це йдеться на сайті компанії.

Grupo CRM керує успішною моделлю прямого споживання, маючи понад 1000 шоколадних магазинів під брендами Kopenhagen і Brasil Cacau, а також сильну, зростаючу присутність в Інтернеті. Очікується, що трансакцію буде закрито у 2024 році за умови отримання звичайних дозволів регуляторних органів. Фінансові деталі цієї операції не розголошуються.

Рената Мораєс Вічі продовжить керувати операціями Grupo CRM, як генеральний директор, і залишиться міноритарним акціонером. Вона працює в компанії 25 років і значно розширила Grupo CRM.

«Це придбання ще більше розширює та зміцнює нашу кондитерську присутність у Бразилії, дозволяючи нам увійти в сегмент високого класу. Kopenhagen і Brasil Cacau пропонують преміальний шоколад, який високо цінують бразильські споживачі. Ми раді, що Рената Вічі й надалі очолюватиме компанію з її глибокими знаннями та пристрастю до шоколадного бізнесу, людей і брендів. Разом ми досліджуватимемо можливості для подальшого покращення унікального досвіду виробництва преміального шоколаду компанії», — сказав генеральний директор Латиноамериканської зони Nestlé Лоран Фрейксе.

Читайте також: 

Heineken випустив пивні кубики льоду

Фестиваль українських вин Brave Wine повертається 7-8 жовтня

У США приготували пиво з маринованих огірків

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi