пошук
Наталія Парапан
Автор
пошук
Наталія Парапан
Автор
Кафе-кондитерська Músse 2.0 з десертами та сніданками відкрилась на вулиці Олеся Гончара, 32а. Заклад від засновників бренду мусових тортів і еклерів Віталія та Оксани Вовк. У меню: десерти, сніданки, обіди, вино та коктейлі. Заклад працює щодня з 09:00 до 21:00. Заклад Pet-friendly.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Músse 2.0 у Києві: десерти, натхненні Києвом, і сніданки з вином
Новий Músse 2.0 продовжує філософію першого закладу, що працює на Майдані з 2019 року. У новому просторі на Золотих подають мусові тістечка, тарти, еклери, макаронс, сніданки, вино та коктейлі.
Головна новинка локації: десерт “Каштан”, присвячений Києву. Фундучний бісквіт, хрустке праліне, юзу з манго та мус із фундучного праліне.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Окрім того, заклад вже готує Різдвяні та Новорічні солодкі подаркунки. Красиво оформлені десерти в Різввяному стилі добре замовляти як на корпоративні подарунки, так і для друзів або малечі на свята.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Команда Músse: від еклерів до нового формату 2.0
Бренд Músse засновали Віталій та Оксана Вовк. В першому закладі вони втілили любов до європейських десертів, використовуючи бельгійський шоколад Callebaut, вершки Debic, італійське борошно манітоба. Це сімейна кондитерска, закохана в французські десерти: еклери, мусові тістечка, тарти, зефір і круасани. Відбирають тільки найкращі інгредієнти для десертів, та постійно вдосконалюють техніки приготування, щоб отримати найкращий смак та текстури. Кожен десерт виготовлений вручну.
У новому просторі на Гончара команда поєднала кондитерську класику з ресторанною атмосферою. Тепер тут можна не лише пити каву, а й вечеряти з вином чи коктейлем.
Фото: Кондитерська Músse
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi