Новий заклад: Дмитро Борисов відкриває Mushlya Café у Харкові - PostEat

пошук

Новий заклад: Дмитро Борисов відкриває Mushlya Café у Харкові
26-12-2019 0 1773


Mushlya Café – це мережа демократичних закладів, в яких готують та подають свіжі морепродукти. На відміну від Mushlya Bar в цих закладах є повноцінний сервіс (працюють офіціанти), а страви подаються не на крафтовому, а на звичайному посуді. Спільне в обох форматах – швидкість (замовлення готуються до 7 хвилин) та дуже демократичні ціни (як завжди, від 1 євро).

Mushlya Café у Харкові відкривається 27 грудня за адресою Павлівський Майдан, 10. Інтер’єр буде виконаний в світлих відтінках з фірмовими неоновими елементами, великою кількістю живих рослин та мушель від устриць в якості оздоблення. Як завжди, свіжі морепродукти будуть зберігатися на великій льодовій вітрині, аби всі гості могли бачити, що і з чого для них готують. Для устриць та мідій створені спеціальні акваріуми.

«Якірна страва» в меню – ціли казанок мідій у вершковому соусі з багетом – за 49 гривень. В меню Mushlya Café також є устричний бар, кав’яр бар, а також сендвічі, панкейки з рибою та боули з кіноа.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Ціни на всі страви досить демократичні:

  • Устриця з гранатовим соусом – 39 гривень.
  • Баночка червоної ікри з багетом та вершковим маслом – 69 гривень.
  • Тартар з тунця з мусом із авокадо, м’ятою і трюфельною олією та вершковим багетом – 49 гривень.
  • Пухкі картопляні панкеки з яйцем, міксом салатів, крем-чилі соусом та тунцем-татакі – 79 гривень.
  • Боул з кіноа, салатом, свіжими овочами та слабосолоним лососем – 89 гривень.
  • Дикі аргентинські креветки з картопляними діпами та салатом – 79 гривень.
  • Стейк з тунця з картопляними діпами та овочами – 98 гривень.
  • Сендвіч зі стейком з лосося – 89 гривень.
  • Половинка лобстера у вершково-сирному соусі – 198 гривень.

Крім того, для великих компаній є плато, будь-яке коштує 259 гривень, його рекомендують брати на 2-3 гостей. У холодному – устриці, білоногі креветки, тартари з лосося, дорадо та тунця, а також соусі крем-чилі та світ-чилі. В гарячому – бейбі-каракатиця, аргентинські креветки, кальмари, картопляні діпи, соуси та свіжі овочі. Келих Prosecco або коктейль Mushlya Sprits коштують 49 гривень, сидр або глінтвейн – 39 гривень. 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

27 грудня на честь відкриття всіх гостей пригощають келихом вина, для цього просто треба зробити пості або сторіс про появу нового закладу.

Назва: Mushlya Café

Де: м. Харків, Павлівський Майдан, 10.

Формат: демократичний сіфуд ресторан.

Бюджет: ₴₴.

Фото: Mushlya Café 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi