Новий заклад. Дніпро: шаурма та круасани у CRÖNER - PostEat

пошук

Новий заклад. Дніпро: шаурма та круасани у CRÖNER
15-01-2025 0 146


Де: м. Дніпро, вул. Короленка, 3-Б

Формат: вулична їжа

Години роботи: щодня 10:00-20:00 

Instagram

В одному з прогулянкових місць Дніпра з’явився сучасний формат популярної вуличної їжі — шаурма та круасан Cröner. Його відкрив разом із партнерами Олег Кравченко, відомий український сомельє та співвласник винного бару Win bar (Київ).

«Я дуже люблю насичені смаки у поєднанні з якісними інгредієнтами. Тому вирішив відкрити нішу яскравої та доступної вуличної їжі. У меню — круасани й шаурма з чотирма видами начинки: курка, креветки, яловичина та фалафель, доведені до ідеалу за смаками й спеціями. Це все можна запити келихом вина, щоб отримати максимальне задоволення. Наразі в асортименті є айран, кава, чай, різноманітні напої та місцеве пиво Mova. Навесні плануємо більше експериментів з ігристими напоями та легкими коктейлями. Серед фішок закладу — особливий круасан із олів’є, а також салат олів’є з куркою на грилі та картоплею пай, які у святкові дні подаємо з ложкою червоної ікри», — розповідає Олег Кравченко.

Окрім цього, у Cröner є курячі стріпси, батат і картопля фрі. Меню й далі розширюватиметься новими стравами та смаками. Завітати можна зранку, в обід чи на вечерю — усе готують на місці, дбаючи про свіжість інгредієнтів. Тут часто проводять кулінарні експерименти, а якщо цінуєте швидкість і зручність — замовлення можна взяти із собою.

Дещо з меню:

  • Круасан з олів’є — 165 грн
  • Шаурма з креветкою — 265 грн,
  • Стріпси — 125 грн
  • Круасан з фалафелем — 205 грн
  • Шаурма з яловичиною — 175 грн

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Дніпра:

Новий заклад. Дніпро: ресторан-пекарня Blanka Bakery біля парку Шевченка

Новий заклад. Дніпро: італійська траторія Bonita в центрі міста

Новий заклад. Дніпро: кафе східної кухні «Аркадаш» на Барикадній

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi