Новий заклад. Київ: Frou Frou — гастрономічний світ з ароматом паризького ранку - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: Frou Frou — гастрономічний світ з ароматом паризького ранку
26-08-2021 0 3991


Назва: Frou Frou

Де: вул. Московська, 44

Формат: ресторан французької кухні

Бюджет: ₴₴

Frou Frou — ресторан з гастрономічними традиціями, сучасними стравами, винотекою, яка здатна надихати і дивувати, ніжною випічкою і витонченою атмосферою.

Двоповерховий ресторан розташований в самому серці Києва — на вулиці Московській.

В інтер’єрі панує гармонія, мармур та червоне дерево, вишукане оздоблення в притаманному для французів стилі, непідвладному часу. Білосніжні скатертини, на столах до блиску натерті келихи, що за мить наповняться вином з елітного сорту винограду.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“Французький шик, еклектичний дизайн та простір, що шепоче пристрастю. Пристрастю до смачної їжі, ароматної випічки, хрусту свіжоспечених круасанів та міцної кави”, — розповідають у Frou Frou.

Це новий проєкт сім’ї відомих ресторанів Bulldozer Group. 

“Frou Frou відкриває нову сторінку в гастрономічній культурі столиці, з нотами паризького шарму та загадковості, грою текстур та сміливими комбінаціями, класикою, що межує із сучасним стилем подачі. А очолює кухню закладу талановитий шеф-кухар Сергій Савенко”, — розповідають у закладі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За основу меню Frou Frou взято французьку кухню. Воно складається зі сніданків, основного меню, салатів та закусок, супів, гарячих страв, гарнірів, страв на грилі та десертів. 

Коктейльну карту ресторану створив шеф-бармен мережі Bulldozer Group Ukraine Олег Якобенко. Основні акценти робляться на французьких інгредієнтах: лаванда та червоний ревінь, французькі напої. Кожен коктейль — романтичний та загадковий, витончений та стильний. Крім цього є класичне алкогольне меню: міцний алкоголь, чай, кава та безалкогольні напої.

Дещо з меню:

  • “Скрембл” — 450 грн
  • “Булочка с корицей” — 199 грн
  • “Карпаччо телятина” — 250 грн
  • “Салат нисуаз” — 380 грн
  • “Утка конфи” — 390 грн
  • Коктейль “Mademoiselle negroni” — 200 грн
  • Коктейль “Rosé 69” — 250 грн

Фото: Facebook Frou Frou

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi