Новий заклад. Київ: піцерія-бар «Бабак» на ВДНГ - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: піцерія-бар «Бабак» на ВДНГ
10-07-2023 0 1645


Де: ВДНГ, біля 5 корпусу на парковці, 50 метрів ліворуч від центрального фонтану 

Формат: стрітфуд 

Години роботи: 11:00 — 21:00 (доставка 12:00 — 20:00) 

Піцерія-бар «Бабак» — це сімейний стрітфуд заклад на території ВДНГ. Мрія закладу «нагодувати всіх гостей смачною неаполітанською піцою, яку виготовляють з італійського борошна за автентичними рецептами». Випікається піца у справжній сучасній камʼяній печі, вона є аналогом однорівневої помпейської дровʼяної печі. Завдяки куполоподібній формі зводу і камʼяного поду, всередині подової печі забезпечується температурний режим (440 градусів), при якому можна приготувати піцу за 1,5 хвилини.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У меню є 9 смаків піци: від класичної Маргарити до цікавих поєднань, наприклад, гарбуза з горгондзолою. З напоїв пропонують безалкогольні прохолодні напої, свіжу каву та бочкове пиво. Весь асортимент «Бабака» можна скуштувати у закладі на затишній терасі чи замовити додому. Доставляють через Bolt Food та безкоштовно власною службою доставки.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Pizza Margherita — 230 грн,
  • Pizza Quattro Formaggi — 320 грн,
  • Pizza Patate e Salsiccia — 310 грн,
  • Pizza Zucca e Gorgonzola — 300 грн,
  • Лимонад Яблуневий на розлив від 55 грн,
  • Розливне пиво з кеги від 85 грн.

Фото надані закладом

Читайте також про інші нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: літній простір з коктейлями «СПІЛЬНИЙ» біля Українського Дому

Новий заклад. Київ: лаунж-бар Slava U на Саксаганського

Новий заклад. Київ: сучасна французька кухня в ресторані L’UCA на Оболоні

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi