Новий заклад. Київ: стрітфуд Yosai Street Market на Арсенальній - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: стрітфуд Yosai Street Market на Арсенальній
14-06-2023 0 1074


Де: вулиця Івана Мазепи, 1

Формат: сезонний стрітфуд

Години роботи: 12:00 — 22:00

14 червня у центрі Києва біля станції метро «Арсенальна» з’явилася нова локація стрітфуду Yosai Street Market, як зазначають у закладі «стрітфуд без понтів”. Поціновувачі паназійської кухні та вуличної їжі оцінять простір, де можна поринути в атмосферу вуличної кухні Азії та спробувати улюблені хіти за справді демократичними цінами. Їжу готуватимуть на грилі та на WOK просто неба.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Цю локацію відкрила та ж сама команда, що створила Boho на вулиці Федорова та Boho Yosai на вулиці Мазепи. Ростислав Ручко, власник Boho Family так пояснив відкриття цього незвичного для Boho Family формату закладу: «Так вийшло, що ми вміємо готувати дійсно смачні паназійські страви, але не всі хочуть чи можуть прийти в наші ресторани, щоб покуштувати фірмові смаколики, бо не завжди підходить формат закладу чи цінова політика. Але ми дійсно любимо те, що робимо та хочемо поділитись цим з усіма прихильниками азійських страв, створивши локацію зі смачною їжею без зайвих понтів та за дуже демократичними цінами. Так чи інакше, Boho Family росте, дає нові робочі місця та донатить на ЗСУ, бо з кожної страви 10 грн ми будемо переводити на потреби армії, поки не переможемо».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Дещо з меню:

  • Удон з куркою — 158 грн,
  • Фунчоза з овочами — 188 грн,
  • Рис Том Ям з креветкою — 275 грн,
  • Tom Yum Negroni — 160 грн,
  • East Spritz — 160 грн,
  • Dragon Club — 138грн.

Приємним бонусом для перших гостей буде 50% знижка на всі страви, але цей подарунок триватиме перші 5 днів відкриття (з 14.06 по 18.06 включно).

Фото надані закладом

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi