пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: вул. Хрещатик, 38 (ЦУМ, 6-й поверх)
Графік роботи: 10:00-22:00
У ЦУМі відкривається новий заклад у форматі bar&shop — KYI. Це проєкт Артема Скапенка (LoggerHead, HRAM, MAD Bar’s House, медіа про барну культуру BAROUT) і Наталі Макарчук, а ще — перший заклад майбутньої мережі. Барну карту розробив бартендер LoggerHead Іван Носко, меню їжі — Артем Кабулахін, переможець IV сезону “Мастер Шеф. Професіонали”. «Місія KYI bar&shop — популяризувати барну культуру й пропагувати якісне, свідоме споживання алкоголю. Паралельно з будівництвом першого закладу на Хрещатику ми вже розглядаємо приміщення у Львові. Загалом плануємо близько 20 локацій по Україні», — зазначає Артем Скапенко.
KYI BAR&SHOP знаходиться на шостому поверсі ЦУМу. Його історія почалась зі створення KYI горілки, присвяченої місту — і врешті переросла у бар з київським корінням. За бачення інтер’єру відповідав Ілля Неправда: тут багато металу й дерева, а навпроти контактної барної стійки — вітрина з коктейлями, крафтовим алкоголем та подарунковими наборами.
В меню — RTD-коктейлі (ready to drink), зокрема, на основі коктейльної горілки KYI, пиво та міцний алкоголь. Премікси готують щодня, тож коктейлі завжди свіжі, охолоджені та збалансовані. Крім готових напоїв, гості можуть придбати інгредієнти для популярних коктейлів та барний інвентар від українського бренду BARTA — і спробувати роль бармена у себе вдома.
Артем Кабулахін, який відповідає за меню закусок, крім звичних для бару оливок чи маринованого артишока, залучив потенціал українських локальних продуктів. До коктейлів KYI Артем рекомендує поліський шовдар з печеним буряком та крем фрешем, рибний мус із сома з мідіями конфі та крекером з льону, а також сезонні фрукти й фундук з сіллю.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi