пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: вул. Сагайдачного, 37
Формат: стрітфуд
Бюджет: ₴₴
Години роботи: пн 12:00-21:00, вт-нд 10:00-21:00
Минуло майже пів року з відкриття першого “Міністерства Шаурми” на Басейній — першого закладу Євгена Таллера та Спартака Велішаєва. 28 грудня свої двері відчинило друге “Міністерство Шаурми” на Подолі. Головна ідея мережі ресторанів “Ministry of” — розвиток стрітфуд культури країни.
“В “Міністерстві Шаурми” ми відмовилися повністю від електро грилів і це наша особливість. Готуємо всі продукти на відкритій кухні з використанням вугілля. Лаваш для Міністерської шаурми також робимо самі. За кухню в нас відповідають професійна команда кухарів і наш шеф Владислав Цимбалюк, учасник двох сезонів телевізійного кулінарного проекту Майстер Шеф”, — розповідає один із співзасновників Євген Таллер.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
За дизайн “Міністерства Шаурми” відповідала архітектор Альона Бондар та її бюро “I am design” (Дніпро). Нове приміщення на Подолі більше першого, але вже зі звичними елементами в дизайні: рожевий холодильник, QR-код з Lego над зоною take away, велика кількість зелені. Є і зона для компаній з принтованим диваном та два високі комунальні столи.
“Як і в першому Міністерстві Шаурми ми продовжуємо працювати на відкритій кухні, смажимо всі інгредієнти на вугіллі. До відкриття ноовї локації запровадили 2 нові види шаурми: азійська BANGKOK з тунцем, яйцем маринованим у соєвому соусі, битими огірками, томатами, салатом Айсберг, спайсі соусом та кунжутом і італійська TURIN з ростбіфом із яловичини, маринованим в зернах гірчиці, свіжими та в’яленими томатами, соусом песто з петрушки та волоських горіхів, моцарелою, часниковим айолі” — розповідає Владислав Цимбалюк, шеф “Міністерства Шаурми”.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi