пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Заклад: Whisky Corner
Де: Кільцева дорога, 110а
Формат: стейкхаус
Бюджет: ₴₴
6 вересня на Столичному ринку відриється стейкхаус від ресторану Whisky Corner. Тут можна буде спробувати стейки сухої ферментації, пай з яловичиною, хагіс, бургери й віскі. «Також запропонуємо гостям меню стейків to go та проконсультуємо, як готувати м’ясо вдома», — розповідає шеф-кухар Whisky Corner Олексій Повторейко.
Новий заклад відкриється біля Гастрохабу на Столичному ринку поряд з точками шефів Юрія Приємського та Дениса Комаренко. Стейкхаус від Whisky Corner відкриється у міні-форматі зі коротким меню. Тут будуть готувати стейки сухої витримки, пай з яловичиною, хагіс, шотландський салат, бургери, гарніри й подаватимуть віскі з колекції ресторану.
«Гості зможуть самостійно обрати шматок, який при них приготують. Також можна купити м’ясо з собою за ринковою ціною та приготувати його вдома. Всі покупці отримають від нас повну консультацію по приготуванню стейка», — розповідає шеф Олексій Повторейко.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Фото: Whisky Corner
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Коментарi