Олена Брайченко розповіла, завдяки кому на каналі Tasting History вийшов великий епізод про історію борщу - PostEat

пошук

Олена Брайченко розповіла, завдяки кому на каналі Tasting History вийшов великий епізод про історію борщу
24-02-2023 0 901


Співзасновниця проєкту їzhakultura та видавництва їzhak, співавторка книги «Україна. Їжа та історія» Олена Брайченко розповіла у Facebook, що великий епізод про історію борщу вийшов на гастроісторичному каналі Tasting History завдяки фольклористці та антропологині Дар’ї Анцибор.

“Уявіть людина має півтора мільйона підписників на каналі у YouTube, купує вашу книжку і рекомендує її придбати своїм підписникам та навіть дає посилання на нашу крамницю під своїм відео. 

Хіба це можливо? 

Можливо і я зараз розповім як це сталось. Кілька місяців тому, Daria Antsybor (захорлююсь твоєї енергією, розумом та небайдужістю) сказала мені, що вона вирішила написати листа з пропозицією розповісти про борщ до Tasting History  with Max Miller одного дуже крутого блогера, що готує страви та розповідає їх історію. Кожен його випуск це ретельна робота й захоплива подорож. Макс відгукнувся й далі спілкування й листування, Дар’я консультувала, перекладала деякі терміни, надсилала статті й окремі рецепти, вона ж порадила почитати наш сайт та книгу, допомагала Максу з вимовленням таких слів, як  «борщ», «квас» і «сметана», — пояснила деталі Олена Брайченко.

Tasting History — це великий YouTube-блог Макса Міллера з 1,62 млн підписників, в якому автор розповідає про історію культових страв різних культур. Цього разу Макс випустив двадцятихвилинне відео про історію українського борщу. Випуск англійською мовою, але є субтитри українською.

За словами Олени, у відео Макс розповідає про борщ, розставляє акценти з росією, а також публічно дякує за консультацію Дар’ї й рекомендує придбати книжку «Україна. Їжа та історія».

Фото: скриншот з відео

Читайте також: 

У «Honey» створили десерт, який символізує міцність українського народу

Процес приготування якої страви — це медитація для Юрія Ковриженка?

Артем та Олена Брайченко і Віталій Гуралевич займалися промоцією української кухні у Франції

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi