пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Попри обстріли, у Нікополі на Дніпропетровщині продовжує працювати ресторан італійської кухні. Про це повідомляє “Суспільне”.
Офіціант Валентин Насонов розповів, що після початку повномасштабного вторгнення власники залишили місто, а у штаті з 40 людей залишилися двоє. Тому чоловіку довелося взяти на себе обов’язки офіціанта, бармена, піцайоло та кур’єра одночасно.
«Я відчував таку відповідальність, що повинен тут залишитись й працювати. Це наша країна, наше місто, чому ми повинні її комусь віддавати. Це моя робота, тут мої рідні, близькі, батьки», – розказує Валентин.
Наразі Наталія Магдалинова працює шеф-кухаркою, хоча раніше була в холодному цеху, але коли всі поїхали, їй довелося опановувати інші процеси: готувати м’ясо, десерти та суші.
«Складно, потім ми вже навчились, звикли. Тобто, коли це все необхідно ти намагаєшся під це все підлаштовуватись», – говорить вона.
Заклад розташований в одному з районів, який російські війська найчастіше обстрілюють з артилерії, розповідає Валентин. Минулого року уламки снарядів побили фасад будівлі, а останній обстріл був тиждень тому.
«В цей раз не зачепило, а тоді там: вікна, фасад, таке було. Ну ще й дах пошкоджений. Але тут дуже чутно всі вильоти, прильоти: все тут як на долоні», – розповів працівник закладу.
Через постійну загрозу російських обстрілів зменшилась й кількість відвідувачів.
Photo credit: Суспільне Дніпро
Читайте також:
Інтерв’ю Poster з командою закладу «Дублер». Про меню закладів на районі, постійних гостей та факапи
23 українських сири на World Cheese Awards 2023
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi