Ресторан, у якому працюють люди з синдромом Дауна став найкращим у Брюсселі - PostEat

пошук

Ресторан, у якому працюють люди з синдромом Дауна став найкращим у Брюсселі
28-11-2019 0 1496


Ресторан 65 Degres («65 градусів») зайняв перше місце серед закладів Брюсселя на Tripadvisor. Тут готують страви класичної французької кухні та працюють «сонячні люди».

Назва закладу походить від ідеальної температури для варки яєць 65°C. Так у закладі натякають на перфекціоністський підхід до приготування класичних французьких страв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Співвласники 65 Degres — ресторатори та кухарі з великим досвідом.

Для роботи в залі та на кухні запрошені люди з синдромом Дауна.

«Ми хочемо дати таким людям навички роботи у сфері гостинності. Експеримент виправдав себе — приємно працювати з тими, хто радіє своїй роботі» — розповіла місцевим ЗМІ співзасновниця Аделаїда Аймер (Adelaide Aymer).

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

За кухню закладу відповідає шеф Ніколя Тіто (Nicolas Titeux). Він готує сезонні страви високої кухні. Разом з ним на кухні та в залі працюють шість людей з синдромом Дауна.

Фото: 65 Degres 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi