Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що «Спельта» запустила підписку на хліб, а у Харкові відкрилось «Міське кафе 1654». Це тільки декілька з гастрономічних новин, якими поділився ресторатор у Telegram-каналі «Новини Бессарабки».
«Вмощуйтесь зручніше, починаємо.
- Замість Чангу на Ярвалу відкривається український ресторан Чакри. Виглядає все непогано. Та ж професійна команда, окрім шефа Яна Нгуєна, який давно переїхав у Львів і працює з зіркою львівського небосхилу Нестором Шуманським. Треба тестити Чакри терміново.
- Перевідкриття Арірангу в іншому місці, найстаршого корейського ресторану столиці, привернуло увагу всієї гастроспільноти. Чому? Тому що гості хочуть не концепцій (хоча і їх також), а «чесних» закладів від людей, які на цьому зросли. Якщо це сімейна справа корейської родини — довіра на максималках.
- Спельта запустила підписку на хліб. І якщо ви ще не підписались, покваптесь. Ілля з Олею щоранку на базі о пʼятій ранку. Будьте вдячними за це, а також за якість і божу гідратацію.
- В TCP як завжди супервайб, пʼяно, весело, сучасно і можна зустріти своїх улюблених зірок українського ютьюбу. Від Це ніхто не буде дивитись (абазязя) до Телебачення Торонто.
- Здобули. Світові зірки їдуть до пана Кіслякова. Стівен Фрай бере автограф у батька Бармендиктату. Хто наступний? Мік Джаггер презентує там новий альбом? Кирил
- Пан Купер працює над новим рестораном, присвяченим півдню України. Звучить одночасно і чесно (від татарбунарського хлопака), і на часі (запит на все українське), і бізнес-орієнтовано (не час лангустинів готувати валютних, а вертуту☝️). Команда цікава. А конкретно присутність Наді, яка створила телеграм-канал Їжа від тривог та працювала в копенгагенських ресторанах.
- МілкБар у Варшаві от-от. Неймовірна працелюбність Ані Козаченко, майстерність Саши Катаєва, професійність команди Мілку — ось чому я впевнений в успіху. Залишилось трошки. От-от.
- В Харкові свято. Відкрилось міське кафе 1654, яке постраждало від бомбардувань. Команда First Line Group чекає на вас. Дуже готувались, заходьте. Вова Ташаєв десь там по кухні гоняє в милі.
- Завтра запускається Kyiv Pizza Club. Це як масонська ложа, але з ферментацією, бурратою та салямі. Мімоза, Пайспот, Редакція, Тісіпіца та Автостанція — кожна піца топ і кожному кріейтору респект та повага. Піцерії зібрались разом і вирішили розважитись, вийшов KYIV PIZZA CLUB. Улюблені піци будуть ходити в гості одна до одної. Сьомін вже готує на завтра в Пайспоті піцу з котлетками по-київськи з Автостанції і так далі. Щотижня піци міняються та йдуть по колу.
- РестоПрактики у Львові. Що, не чули? 19-20 жовтня. Спікери — зірки, практики, традиційно готував як для себе. Зробимо два дні концентрованого знання та спілкування, зберемо на ЗСУ», — розповів ресторатор.
Photo credit: Facebook Igor Sukhomlyn
Читайте також:
Італія поступиться Франції лідерством у виробництві вина
Торговельну марку збанкрутілого сервісу доставки Rocket продали на аукціоні
Польща продовжить заборону на імпорт українського зерна
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi