пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Ресторанний гід Michelin створив хештег #michelinguideathome та публікує в інстаграм прості рецепти страв від відомих шефів для приготування вдома.
Різото від Мануеля та Крістіана Костарді
Сімейний тандем Костарді пропонує приготувати різото за популярним рецептом міста Верчеллі.
Фетучіні карбонара від Алекса Атала
Керівник кухні закладу D.O.M. у Сан-Пауло з двома зірками Michelin пропонує приготувати свою версію карбонара.
Гороховий суп від Емми Бенгтссон
Шефиня нью-йоркського закладу Aquavit Емма Бенгтссон поділилася простим рецептом горохового супу з копченостями.
Картопляні крепи від Жоржа Бланка
Французький шеф підгодовував простий рецепт картопляних крепів, які можуть бути солоними або солодкими в залежності від смаків кухаря.
Яловичина пад кра пао від бангкокського шефа Тітіда «Тона» Тассанакаджона
Тайський шеф Тітід «Тон» Тассанакаджон відповідає за кухню закладу Le Du з однією зіркою Michelin у Бангкоку. Він поділився з підписниками простим рецептом гострої яловичини пад кра пао.
Адаптована класика Сacio e Pepe від Джуліо Терріноні
Шеф-кухар римського ресторану Per Me пропонує «одомашнений» рецепт Сacio e Pepe з цитрусовими акцентами.
Соус Марінара від Гордона Рамзі
Британський шеф радить, — «Якщо у вас немає свіжого часнику чи базиліка, погляньте, що у вас є зі спецій: сушений часник чи цибуля, орегано, фенхель тощо».
Дамплінги зі свининою від Вікі Лау
Шефиня із Гонконгу розкриває секрети китайских дамплінгів.
Шоколадна випічка від Клер Сміт
Шефиня двозіркового ресторану Core у Лондоні навчить готувати вдома шоколадну випічку ресторанного рівня.
Шоколадне печиво від Жульена Дугурда
Шеф-кондитер з двома зірками Michelin ділиться знанням, як приготувати, можливо, найкраще шоколадне печиво і історії. Історії вашого дому.
Кокосовий торт від Хелен Ріццо
Головна на кухні закладу Maní у Сан-Паоло шефиня Хелена Ріццо підготувала тропічний кокосовий пиріг.
Медова випічка від Маркуса Уорінга
Шеф-кухар мішленівського закладу Markus у готелі Berkley ділиться рецептом своїє фірмової випічки.
Ягідний десерт Павлова від Хелен Даррозе
Солодкий хіт в інтерпретації мішленіської шефині.
Фото: instagram.com/chefclaresmyth
Ця стаття написана завдяки донейтам на Patreon. Підтримай нас, щоб читати нові матеріали!
Читайте також:
Найкращий молодий шеф 2015 року розповів, як приготувати ресторанні страви вдома
Приготування коктейлів вдома разом з Іваном Зеликом
Ресторатор Сава Лібкін запустив гастрономічні онлайн-уроки
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi