Ще більше смаків улюбленої піци від STATION PIZZA - PostEat

пошук

Ще більше смаків улюбленої піци від STATION PIZZA
14-02-2025 0 4442

ПРОМО

Автор


У лютому київська піцерія STATION PIZZA презентує розширене меню, в якому з’явилося ще більше цікавих смакових поєднань. Нові позиції вже можна скуштувати в закладі чи замовити з доставкою.

STATION PIZZA пропонує смачну неаполітанську піцу, що готується у печі на дровах, за доступними цінами. Серед новинок у меню:

  • Піца «Борщ» (269 грн) за авторським рецептом. Для основи використовують соус з буряка, моркви та цибулі, тушкованих з томатами пелаті, як начинку – томлену телятину, боби едамаме, мангольд.

  • Піца з морепродуктами (405 грн) на вершковій основі з додаванням моцарели, креветок, мідій, томатів чері. Її подають зі свіжою руколою, пармезаном, цедрою лимона та оливковою олією.

  • Піца «Карбонара» (357 грн) на вершковій основі з моцарелою, беконом, часником конфі. Подається з яєчним жовтком, пармезаном, чорним перцем та оливковою олією.

  • Піца з грушею та горгонзолою (338 грн) на вершковій основі з додаванням волоського горіха, чилі меду, пармезану та розмарину.

До Дня всіх закоханих меню закладу поповнилося спеціальною пропозицією – піцою-валентинкою у вигляді серця. Доповнить святкову вечерю піца «Пепероні», вершкова з полуницею, моцарелою та горгонзолою або ж веганська грибна, до якої можна додати мітболи з веган фаршу. Кількість святкових піц обмежена.

Без змін залишається меню сніданків, які подають протягом всього дня. Серед них: англійський сніданок та його веган версія, сирники, курячий шніцель з картопляним пюре. Повний перелік страв представлений на сайті піцерії.

Відкрити для себе нові смаки можна за адресою вул. Нижній Вал, 35,

або ж замовивши доставку піци за телефоном +380682530000. 

 

 

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi